Daca ai nevoie rapida de o cotatie de pret pentru tractare suna la 0747 807 803

Tractari Auto Bucuresti – Ilfov Pret

Daca ai nevoie rapida de o cotatie de pret pentru tractare suna la 0747 807 803

Tractari auto Bucuresti si preturi aferente

Toata lumea are nevoie de tractari auto, fie ca va lasat masina in drum, fie ca ati avut ghinionul de a face accident, cu toti vom apela macar o data in viata la serviciile unei compani de tractari auto sau la un prieten cu o platforma de tractat. Insa diferenta intre acestea, consta in promtitudinea cu care suntem serviti. Acel prieten la care am apelat, nu poate sa ajunga la noi pana nu isi termina programul de lucru sau poate ca este plecat din Bucuresti. Deabia atunci ne gandim ca ar fi mai bine sa apelam la o firma de tractari auto si la cat o sa ne coste serviciul respectiv.

Acum suntem pe marginea drumului, cautand frenetic, pe google,  o firma care sa aiba preturi cat mai mici.

Insa ceea ce urmeaza, nu este exact ceea ce ne-am dorit. Aflam ca preturile afisate pe site, sunt preturi de referinta si ca in realitate sunt multi factori de care se tin cont. Un exemplu ar fi, odata ajunsi la destinatie, constatam ca trebuie sa asteptam sa ne vina randul, fie ca este vorba de un service auto fie ca este vorba despre curtea politiei, la accidente usoare.

Acum pretul pentru tractarea auto a devenit mai mare, iar daca vorbim despre tractari auto in Bucuresti, sa nu uitam de traficul infernal.

Ca un mic rezumat, ceea ce incerc sa va spun este ca nimeni nu va putea pune un pret fix pe o tractare auto, pana ce firma de tractari auto, nu va sti nevoile clientului, iar firmele care au costurile fixe afisate, le pun pe site doar ca preturi de referinta.

Cele mai importante avantaje ale serviciului de remorcare 24 de ore

Oricare ar fi motivul calatoriei, pentru vacante lungi sau de afaceri, trebuie sa fi pregatit pentru toate tipurile de situatii de urgenta. Daca beneficiati de asistenta rutiera de la o companie de servicii de remorcare atunci puteti fi linistiti cand va aflati pe drumuri. Daca va intrebati ce ofera mai exact acest serviciu de remorcare si cat costa, atunci o sa va prezentam cele mai importante avantaje ale serviciului de remorcare 24 / 7.

Tractare dupa accident

Accidentele se pot intampla oricand, oriunde si este dificil sa obtii ajutor cand esti singur pe drum. Cu un simplu apel la 0747.807.803, tractari auto bucuresti va va ajuta in cateva minute.

Serviciu 24/7

Tractari-buc.ro este gata sa va ajute la orice ora a zilei. Chiar daca autovehicului dvs. se strica la miezul noptii, baietii nostri vor ajunge si vor remorca vehiculul pana la service, iar ora nu va afecta pretul tractarii auto.

Raspuns rapid

Serviciile de remorcare de urgenta sunt foarte rapide. Daca apelati si incercati serviciile nostre o sa fiti surprinsi de timpul nostru de raspuns.

Asigurari

In general, toate companiile de remorcare sunt si furnizori autorizati ai multor companii de asigurare. Astfel, daca beneficiati deja de asistenta rutiera de la compania dvs. de asigurari auto, acestia v-or fi facturati direct si dumneavoastra nu veti suporta costurile.

Licentiati

Serviciile oferite de noi sunt autorizate. Oferim angajatilor instruire adecvata pentru orice fel de situatii de urgenta. Apeland la serviciile companiei nostre de tractari auto licentiate, primiti un conducator instruit care sa se ocupe de vehiculul dvs.

Eficienta din punct de vedere al preturilor

In caz de urgenta, pe sosea, doar un serviciu de tractare auto rapid poate veni in ajutorul dvs., si cu toate acestea nu costa foarte mult. Tractarea are tarife implicite in functie de distanta si tipul de vehicul. Pretul este astfel unul corect.

Serviciile de tractare de urgenta

Acestea nu ofera doar un operator instruit cat si echipamente de calitate si platforme de tractare puternice. Ele pot tracta mai multe tipuri de vehicule, de la un mic scuter sau motocicleta, pana la dube sau in unele cazuri chiar si mai multe autovehicule simultan.

Servicii suplimentare de tractare in Bucuresti si Ilfov

Pe langa tractare in Bucuresti si Ilfov, serviciile noastre va pot ajuta in multe alte feluri. Spre exemplu la pornirea bateriei, inlocuirea anvelopelor, livrare de combustibil si servicii de deblocare in cazul in care ramai blocat in propria masina.

Daca va aflati intr-o situatie asemanatoare si aveti nevoie de un pret corect pentru o tractare auto in Bucuresti, sunati la numarul de telefon 0747807803.

Articolul următor
Tractarea unui autovehicul pe drumurile nationale
Meniu